Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio

Fylking anklagas för idéstöld

Publicerad: 4 februari 2008, 08:43

Gert Fylking är i blåsväder – igen. Den här gången anklagas han för att sno idén att viga par i direktsändning. – Vi förstår att Gert försöker härma Morgonpasset i P3 men det här var väl fantasilöst, säger Martina Thun.


Martina Thun och Gert Fylking.

Förra veckan fick Gert Fylking en skriftlig varning av Rix FM:s programchef efter attacken mot Carola.

Nu anklagas Fylking för idéstöld sedan han berättat att han vill viga par i direktsändning.

– Jag vill bli vigselförrättare och viga folk i direktsändning i radion. Med en miljon lyssnare blir det en jävla massa bröllopsvittnen, sa Fylking till Expressen i fredags.

Uttalandet får Morgonpassets programledare Martina Thun att se rött. Den 23 januari lämnade hon nämligen in en ansökan till länsstyrelsen om att få bli vigselförrättare – just för att få viga par i direktsänd radio.

– Vi förstår att Gert försöker härma Morgonpasset i P3 men det här var väl fantasilöst, säger Martina Thun i en kommentar.

Hon hoppas att länsstyrelsen snart ska godkänna henne som vigselförättare.

– Att Gert Fylking apar efter våra idéer förändrar ingenting för vår del. Vi hoppas kunna viga det första lyssnar-paret vid pingst, säger Caroline Pouron, producent för Morgonpasset i P3.

Läs även: Hon vill viga par i direktsändning

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.