onsdag22 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio

Fylking varnas efter Carola-attacken

Publicerad: 31 januari 2008, 11:15

Gert Fylking får fortsätta sända radio i Rix Morronzoo. Men han får en varning av programchefen Christer Modig.
– Gert är inte den mest lätthanterliga personen. Men det visste vi från början. Samtidigt måste jag som ansvarig utgivare sätta ner foten någonstans, säger Modig till Resume.se.


Christer Modig, programchef på Rix FM, skulle i dag ha ett möte med Gert Fylking angående hans uttalanden om Carola på måndagen. Men Gert Fylking dök aldrig upp.

– Vi talades vid i telefon i stället och kom fram till att han får fortsätta. Men han får en varning, säger programchefen till Resume.se.

Vad innebär det?
– Det är väl tre som gäller? Jag har kollat med personalavdelningen och han har inga varningar just nu, säger Christer Modig.

Måndagens kommentarer från Gert Fylking är inte de första som är kontroversiella. Men Christer Modig menar att media spunnit vidare just för att det handlade om Carola den här gången.

– Sedan är det ju så att Gert är inte den mest lätthanterliga personen. Men det visste vi från början. Och ju mer irriterade folk blir desto mer lyssnar de på honom.

– Men vi har ett visst ansvar för en viss etik, både mot våra lyssnare och våra annonsörer. Och som ansvarig utgivare måste jag sätta ner foten någonstans, säger Christer Modig.

Läs även: Fylking riskerar att petas från Rix FM

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev