Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio

Gert Fylking riskerar petas från Rix FM

Publicerad: 29 januari 2008, 09:43

Efter att Gert Fylking i Rix Morronzoo sagt att Carola är en ”blåst person” som ”det inte går att föra ett vettigt resonemang med” ska Rix FM ha ett möte med radioprofilen. – Han får ha sina åsikter men behöver inte säga så i radio, vi sysslar med underhållning, säger programchefen Christer Modig.


Gert Fylking. Foto: Jens Gustafsson.

Nu riskerar Gert Fylking att hamna på ”avbytarbänken” om han fortsätter med sina uttalanden om Carola. Redan har han utvecklat resonemanget i Aftonbladet där han sagt att Carola är en korkad, religiös kvacksalvare.

– Han har sagt att han står för det. Han får ha sina åsikter och jag har förstått att Carola inte står så högt i kurs hos honom men han behöver inte säga det i radio. Vi sysslar med underhållning. Det här är en folkkär artist som vi spelar mycket i våra kanaler, säger Christer Modig till Resume.se.

Under dagen ska man ha ett möte med Gert Fylking. Då bestäms radioprofilens framtid på Rix FM.

Det är inte första gången Gert Fylking hamnar i blåsväder i samband med sina uttalanden i radio. I oktober fick han hård kritik av SL efter att han fällt nedsättande kommentarer om en spärrvakt med invandrarbakgrund.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.