Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio

Han leder P3 Guld

Publicerad: 3 november 2009, 10:08

Det attraktiva programledaruppdraget landade i år på popartisten Timo Räisänen. Galan direktsänds i Sveriges Radio P3, för att eftersändas i SVT senare samma kväll.


Ämnen i artikeln:

Sveriges Radio

Timo Räisänen.

– Valet var enkelt. Timo är en person med många bra egenskaper. Han passar in i tänket bakom P3 Guld. Dessutom har han varit med på galan innan, både som artist och pristagare. Vi har ett starkt förtroende för honom som programledare, säger Maths Broborg, projektledare för P3 Guld 2010, till Resume.se.

Timo Räisänen har som soloartist gjort mängder av liveframträdande, varit körledare i körslaget 2008 och släppt fyra album. Innan solokarriären tog fart spelade han tillsammans med Håkan Hellström och i rockbandet Her Majesty. Nu kan han dessutom lägga till programledare på meritlistan.

- Jag gillar hela grejen med P3 Guld. Det är verkligen människornas musikgala. Allt    som ”ska” vara    med för att det är fräckt och kreddigt tappar betydelse och istället lyfts själva essensen av musiken, musikens själ om man så vill, fram,  säger Timo Räisänen i ett pressmeddelande.

Matilda Sundåker

Ämnen i artikeln:

Sveriges Radio

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.