torsdag2 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio

Här är trion som leder Musikhjälpen

Publicerad: 5 november 2014, 08:33

Kodjo Akolor får sällskap av Linnea Henriksson och Petter Alexis Askergren i glasburen.

Programledaren Kodjo Akolor får sällskap av artisterna Petter Alexis Askergren och Linnea Henriksson i årets upplaga av Musikhjälpen. Den 8 december låser de in sig i glasburen, som i år kommer stå i Uppsala, och stannar där i 144 timmar. Insamlingen kommer gå till att bekämpa hiv.

Ämnen i artikeln:

MusikhjälpenSVT FlowSVTPetter Alexis AskergrenKodjo AkolorSveriges Radio

SS

Susanna Sköld


Petter Alexis Askergren har under flera år engagerat sig i insamligen. I år är han en av programledarna som kommer låsa in sig i glasburen under 144 timmar.

– Jag har engagerat mig genom att på olika sätt samla in pengar till Musikhjälpen, allt från #stepyourVDgameup för att få företagschefer att skänka pengar till att spela live i glasburen och låta folk buda på en middag med mig. Att nu leda programmet känns som ett ganska naturligt nästa steg, även om det för mig är okänd mark och en extremt stor grej, säger Petter Alexis Askergren i ett pressmeddelande.  

Han får sällskap av artisten och låtskrivaren Linnea Henriksson som slog igenom i Idol 2010, samt av Musikhjälpen-veteranen Kodjo Akolor.

– Musikhjälpen är ett fantastiskt program för det handlar om engagemang, säger Linnea Henriksson i en kommentar. Det känns stort att få vara med och leda det här skeppet i år och hjälpa till att coacha alla som vill engagera sig.

Kodjo Akolor gör sitt fjärde år som programledare i Musikhjälpens glasbur. Programmet kommer sändas i SVT och P3 Sveriges Radio den 8-14 december.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev