Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio

Lasse Kinch i reklam för DIF

Publicerad: 15 oktober 2015, 09:31

Den tidigare sportkommentatorn Lasse Kinch lånar ut sin röst i Djurgårdens nya radioreklam. Bakom produktionen står John Swartling.


Ämnen i artikeln:

RadioDjurgårdens IF

I dag drar Djurgården Fotboll och Djurgården hockey igång en gemensam radiokampanj för att locka besökare till deras respektive matcher den 31 oktober. I spotten hörs Lasse Kinch, känd kommentator från bland annat TV3/Viasat och Sveriges Radio.  
– Det blev verkligen pricken över i att Kinch ställde upp! Det blir nästan som om det vore på riktigt, kommenterar John Swartling som skrivit och regisserat radioreklamen.

På lördagen spelar Djurgården Fotboll säsongens sista match i Allsvenskan – mot Sundsvall. I SHL tar DIF emot Karlskrona i Globen. Radioreklamen är därför ett referat som kombinerar element från både fotbollen och hockeyn.
– Vi hoppas på publikfest med både slutsålt Tele 2 och Globen. Det blir en heldag för Djurgården, säger Jesper Björck, publik- och marknadsansvarig på Djurgården Hockey i ett pressmeddelande.

Hör radioreklamen här:

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

RadioDjurgårdens IF

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.