Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio

”Lika pirrigt som inför första folkparksturnén”

Publicerad: 13 januari 2014, 07:17

Niclas Wahlgren.

Foto: MTG Radio.

Niclas Wahlgren blir programledare på Rix FM där han kommer att leda eftermiddagarna mellan kl 14-18.


Sedan 2011 har Niclas Wahlgren varit morgonankare på radiokanalen Lugna Favoriter. I dag gör han sin första sändning på RIX FM.

– Jag är sjukt taggad inför det här! Jag visste väldigt lite om radio när jag började på Lugna Favoriter, men det har nu blivit bland det bästa jag gjort i mitt liv. Att dagligen ha kontakt med 100 000-tals lyssnare runt om i landet är en fantastisk känsla. Det känns faktisk lika pirrigt och roligt som inför min första folkparksturné 1983 och det är ganska gott att få den känslan när man har passerat 30, och 40... Det kommer att bli riktigt spännande, säger Niclas Wahlgren i ett pressmeddelande.

Christer Modig
, vd på MTG Radio:

– Niclas har visat sig vara en fantastisk radiopratare. Han är personlig, folklig och bryr sig genuint om sina lyssnare. Dessutom bor en liten pojke kvar inne i Niclas vilket gör honom nyfiken, orädd och galet kreativ. Han har dessutom ett intressant liv och umgänge som ständigt kommer att bjuda på både gamla och nya händelser.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.