Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio

Linda Sundblad ersätter Sanna Bråding

Publicerad: 28 juli 2008, 09:03

Linda Sundblad, solosångerska och tidigare medlem i gruppen Lambretta, blir ny programledare på P3 Star. Den 23 augusti sänds första programmet.


Foto: Snezana Vucetic Bohm/SR

Sanna Bråding , programledare på P3 Star lördag, dömdes i tingsrätten till tre månaders fängelse för narkotikabrott. Nu ersätts hon av Linda Sundblad.

Är detta permanent?
– För tillfället ersätter hon Sanna Bråding men det är ännu för tidigt att svara på om Sanna kommer tillbaka eller inte, säger Hanna Toll, kanalansvarig på P3.

Första programmet med Linda Sundblad sänds den 23 augusti. Fokus kommer även i fortsättningen ligga på artistintervjuer, musik och skvaller.

Enligt Anders Olsson, ägare av produktionsbolaget A-One Produktion som producerar P3 Star, gick kontraktet med Sanna Bråding ut i juni.
– Linda Sundblad har kontrakt till och med december ut, vilket är lika länge som jag har kontrakt med P3. Det är allt jag kan planera för idag, säger Anders Olsson.

Linda Sundblad har tidigare gjort ett kortare inhopp som programledare för ungdomsprogrammet Ketchup i P3 år 2000.

Linda Fagerlind

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.