Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio

Lotta Bromé blåste alla på Fältskog – igen

Publicerad: 12 mars 2013, 12:14

Lotta Bromé

Foto: Resumé

ABBA-ikonen Agnetha Fältskog gör en uppmärksammad comeback och släpper ny skiva. Precis som under 2004 är det Sveriges Radios Lotta Bromé som lyckats få en exklusiv intervju med den enigmatiska världsstjärnan.

Ämnen i artikeln:

Lotta BroméP4 Extra

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


2004 gjorde Agnetha Fältskog comeback som artist. ABBA-legenden gjorde då sin första intervju med svenska medier sedan 1987 och den folkkära programledaren Lotta Bromé fick som enda svenska journalist träffa världsstjärnan.

Inför årets comeback har flera internationella medier jagat stjärnan för en intervju, men återigen blir de blåsta av Lotta Bromé och Sveriges Radio.
I intervjun som sänds i Sveriges Radios P4 Extra klockan 14.05 berättar Agnetha Fältskog bland annat om nervositeten inför comebecken.  

– Rösten hade nästan rostat igen så jag hade lite problem i början, jag fick ta några sånglektioner för att komma tillbaka till hur det var man gjorde. Jag tog två sånglektioner sen kom rösten tillbaka, säger hon i intervjun.

I intervjun berättar Agnetha Fältskog att hon varit sparsam med sången och kommenterar ryktet om sig själv som exeptionellt hemlig.

– Att jag skulle vara mystisk - det har formats av media. Jag blir fortfarande sårad av det. Det har uppstått under vägen när jag drog mig undan ett litet tag.

BBC, som jagat stjärnan för en intervju, fick nöja sig med att skriva ut sin egna intervju som de gjorde i går. Britterna fick skriva avtal med skivbolaget att de inte fick sända ut hennes röst.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev