Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio

MTG:s nya poddsatsning

Publicerad: 26 juni 2015, 11:47

Herman Caroan

Tv-personligheten Daniel Paris ska tillsammans med Michaela Hamilton, bloggare och pr-konsult, intervjua kända gäster i podcasten "Clueless" som har premiär i dag.


Ämnen i artikeln:

Michaela HamiltonMTGDaniel Paris

Första avsnittet gästas av sångerskan Zara Larsson som kommer prata om sina tankar om mod och att våga stå upp för sig själv.

I podden kommer fler gäster att bjudas in för att diskutera saker som hör ungdomen till. Några av de teman som kommer tas upp för diskussion är grupptryck, mobbning, kärlek, relationer, kompisar och ångest.

– Det saknas en podcast som tar upp sånt som man funderar på när man är ung. Jag önskar att Clueless fanns när jag växte upp, säger Daniel Paris i ett pressmeddelande.

– Det ska bli så kul att göra en sommarpodcast. Vi är så taggade, säger Michaela Hamilton.

Övriga gäster som är klara för podden är Peg Parnevik, Molly Pettersson Hammar och Oscar Zia.

Podcasten produceras av MTG:s nya digitala plattform I LIKE RADIO.

– Vår ambition är att skapa en plattform för både privata poddare och kommersiella produktioner som dessutom stöds av kampanjer i linjär radio för att driva lyssningen, säger Christer Modig, vd MTG Radio i ett pressmeddelande.

Clueless kommer att släppas i åtta avsnitt under sommaren med start i dag.

Susanna Sköld

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.