Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio

Nedlagda radiopratare startar om

Publicerad: 14 januari 2013, 13:05

Mix Megapol stängde ned sin sista lokalt förankrade sändning i Skåne för ett par månader sedan. Nu startar delar av den ursprungliga programpersonalen om genom egna radiostationen Retro FM.


Ämnen i artikeln:

Mix Megapol

Den nya stationen blandar musik från 60-, 70- och 80-talet med lokala  nyheter och ett brett innehåll med alltifrån sport och väder till  tävlingar och underhållning.

Den nya kanalen sänder från en studio Malmö Arena och drar igång idag, måndag.

Programtablån rymmer bland annat punkten Retromorgon – en annorlunda morgon med Patrik ”Putte” Olsson och Jonna Noblin.

Duon kommer senast från Mix Megapol:
– Vi  kommer att ha stort fokus på det familjära och vardagliga samt fånga  upp aktuella händelser kring det som händer i Skåne, säger Patrik Olsson  i en kommentar.
– Vi kommer alltid att ta chansen att sprida glädje  när vi sänder. Allt elände kommer folk tillhanda via andra kanaler och  medier, säger Jonna Noblin i en kommentar.

Andra programledare för Retro FM är Tomas Dreilick. Han  spelade med Rodes Rockers i slutet av 1960-talet, men har kanske gjort  sig mest känd i Skåne som programledare på Vinyl, som sände för knappt  ett decennium sedan.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Mix Megapol

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.