Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio

Pirat kapar lokal radiostation med onanisång

Publicerad: 12 juli 2017, 13:28

Foto: Mostphotos.

Det är kämpigt på den brittiska radiostationen Mansfield 103.2. Kanalen har nämligen drabbats av en pirat som ideligen hackar utrymmet med en sång som handlar om onani.


Ämnen i artikeln:

Radio

Det är 70-talslåten "The Winker's song" av artisten Ivor Biggun som tränger igenom Mansfields tablå. Det har den gjort minst åtta gånger den senaste månaden, rapporterar The Guardian.

Senast blev stationen kapad i helgen, under en sändning som riktade sig till barnfamiljer.

Myndigheten Ofcom ser extremt allvarligt på incidenten och gör allt som står i deras makt för att spåra och avslöja piraten.

– Några lyssnare har meddelat att deras barn har börjat sjunga med i låten, säger Tony Delahunty, managing director på Mansfield 103.2, till The Guradian.

– Vi har fått flera samtal från människor som har tyckt att det varit jättekul. Medan andra, inklusive våra konkurrenter, har blivit bedrövade. Flera i branschen har också blivit bestörta över hur svårt det är att ta fast dessa pirater.

Vill du höra hur medborgargarna i Mansfield har det? Här kan du lyssna på låten.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Radio

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.