Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio

Så retar MTG Radio SBS

Publicerad: 1 september 2008, 12:29

I somras knyckte MTG, SBS framgångsrika Morgongäng. Idag får de premiär samtidigt som Bandit Rock ersätter Lugna Favoriter.


Morgongänget blir Rivstart hos Bandit Rock. Foto: MTG Radio

Idag kör MTG Radio en av sina största lokala kampanjer någonsin. På stan placeras 1000 flyttkartonger ut i en gerillaaktivitet. De ska symbolisera kanalflytten för de populära programledarna. Fram till sommaren sände Ingemar Allén, Peter Sandholt och Mari Aune ”Morongänget” på Mix Megapol. Men i juni skrev de på för värsta konkurrenten – MTG Radio.

MTG kunde inte motstå frestelsen att placera flyttkartonger även utanför Mix Megapols lokaler. Foto: MTG Radio

Mix Megapol har ersatt trion med duon Anna Spolander och Stefan Andersson. MTG mörkade länge vilket format de skulle placera sin nya trio i. Nu blir det Bandit Rock, som sänder på frekvensen 104,8.

Precis som tidigare kommer radioprogrammet att sändas parallellt i Kanal Lokal. Morgongänget kommer nu att byta namn till Rivstart.

För att Göteborgarna ska ratta in Bandit Rock görs en stor kampanj. Till helgen ska 250 000 flyttkort delas i brevlådorna. En utomhuskampanj kommer att synas på 150 bussar och spårvagnar. Frekvensbytet ska också kommuniceras i en dagspresskampanj.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.