Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio

Timbuktu spelar vidare i P3

Publicerad: 13 januari 2011, 10:51

Efter att hans förra gig P3 Hiphop lades ner och sände sitt sista avsnitt i början av januari står det nu klart att Jason ’Timbuktu’ Diakité leder ett nytt musikprogram i P3: "Jasons spellista".


Timbuktu. Foto: Julie Nilsson.

Den 14 januari startar "Jasons spellista" och varje fredag ska Jason Diakité bjuda på sin favoritmusik utifrån olika teman och berätta om sin relation till låtarna.

– I premiärprogrammet tänkte jag prata om löften. Det är ett nytt år och jag är full av förväntan och förhoppningar. Även om jag sedan länge arkiverat nyårslöften under rubriken ”wack” så sker det alltid något sorts tyst löfte, djupt inne i min själ, så även detta år. Låtarna jag valt ut till fredagens program handlar om just det, nytt år och nya tider, säger Jason Diakité i en kommentar.

Förra året togs beslutet att lägga ner P3 Hiphop och P3 Pop i ett försök att "modernisera" tablån enligt programansvarige Tomas Granryd.

Läs mer: SR skrotar hiphopen

Linus Fremin

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.