onsdag22 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

AdWeek: Ingos Björn Ståhl en av reklamvärldens mest innovativa

Publicerad: 9 juni 2020, 10:09

Ingos executive creative director Björn Ståhl tar plats på amerikanska branschtidningen AdWeeks prestigelista ”The creative 100”.

Ämnen i artikeln:

Björn StåhlIngo

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Varje år rankar den inflytelserika amerikanska branschtidningen AdWeek vilka de anser är världens främsta kreatörer och kreativa ledare. Rankingen delas upp i kategorier som innovatörer, talanger, byrå-vd:ar, varumärken och influencers. I år tar Ingos executive creative director Björn Ståhl plats på den elva namn långa innovatörslistan. Utmärkelsen går till de kreatörer som anses testa gränserna för vad branschen kan göra. För Björn Ståhl innebar det att låta en av världens största snabbmatskedjor, Burger King, visa upp en möglande variant av paradprodukten Whopper. 

”Moldy Whopper” har bland annat fått 26 nomineringar i One Show, prisats som årets modigaste kampanj i Andy Awards och tagit hem Månadens kampanj i tre olika kategorier.

AdWeek frågar i samband med utmärkelserna vinnarna om de har något tips till unga kreatörer. För Björn Ståhl handlar det om hårt arbete. ”Om du är villig att arbeta hårt och stanna länge i den här branschen så kommer du att lyckas. Det är 98 procent hårt arbete och 2 procent talang”.

Björn Ståhl jobbade länge inom Lowe-nätverket men har sedan 2005 jobbat inom Ogilvy/Grey/Ingo. Tidigare i karriären har han belönats med flertalet guldlejon och 2016 prisades Ingo med ett grand prix för ”The Swedish Number”.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev