Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

Byråerna som kan bli branschens bästa arbetsgivare

Publicerad: 3 februari 2020, 09:04

När tävlingen Årets Byrå firar 20 prisas för första gången de bästa arbetsgivarna. Här är de sex byråer som tävlar om de två priserna.


Ämnen i artikeln:

Årets Byrå

Den 20 februari är det återigen dags för tävlingen Årets Byrå, en tävling som i år fyller 20 år. Till grund för tävlingen ligger bedömningar från 2300 marknadschefer och kommunikationsköpare. Totalt deltar 142 byråer.

Nytt för i år är priset Bästa arbetsgivare, ett pris som Regi delar ut i samarbete med fackförbundet DIK och Resumé.

– Att bli nominerad i Årets Byrå Bästa Arbetsgivare 2020 är en riktig fjäder i hatten. Ett stort grattis till alla nominerade byråer, säger Robert Skölfman, vd för Regi, i ett pressmeddelande.

Totalt är sex byråer nominerade i klasserna 7-25 MSEK och 25+ MSEK.

– Byråbranschen är kreativ och spännande plats som många söker sig till. Men, det är också en plats där man ofta glömmer bort arbetsmiljöfrågor som annars är självklara på den svenska arbetsmarknaden. DIK delar ut det här priset tillsammans med Regi för att vi vill skapa bästa möjliga förutsättningar för våra medlemmar. Vi bryr oss om branschen, säger Anna Troberg, förbundsordförande på DIK.

Byråerna som är nominerade är:

Årets Byrå - Bästa Arbetsgivare 2020 7-25 MSEK

Bravissimo

Osynlig

Södra tornet

Årets Byrå - Bästa Arbetsgivare 2020 25+ MSEK

Reaktion

Scream

Westander

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Ämnen i artikeln:

Årets Byrå

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.