fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

Christina Knight juryordförande för Swedish Content Awards – igen

Publicerad: 7 februari 2022, 12:54

Den mångårige kreativa chefen Christina Knight får förnyat förtroende samtidigt som tävlingen öppnar för bidrag.

Ämnen i artikeln:

Christina KnightContent MarketingSwedish Content Awards

R

Redaktionen

red@resume.seChristina Knight är till vardags executive creative director på Mad Women Academy och har själv suttit i juryn för de flesta svenska och internationella tävlingar. Det är andra året i rad hon utnämns till ordförande i Swedish Content Awards. 

Christina Knight har omkring 35 års erfarenhet från en rad olika byråer. Dessutom är hon författare. Hennes två böcker ’Mad Women’ och ’Not Buying It’ berör bristen på mångfald, inkludering och representation i kommunikationsbranschen och detta föreläser hon också om runtom i världen.

- Jag känner mig mycket hedrad och inspirerad över att få leda juryn även i år. Jurydiskussioner är bland det mest lärorika, roliga och utvecklande vi kan ägna sig åt i den här branschen. Tillsammans belönar vi det bästa i Sverige just nu, för att inspirera och utmana tävlande och deras uppdragsgivare att ständigt höja ribban för både kreativitet och effekt, säger Christina Knight i ett pressmeddelande. 

Swedish Content Awards öppnar för bidrag idag och man kan registrera bidrag fram till slutet av april. Tävlingen arrangeras av Swedish Content Agencies, i samarbete med Komm. I Swedish Content Awards belönas bidrag och kampanjer som visar på framgångsrik content marketing utifrån strategi, kreativitet, resultat och hantverk.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev