Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

Christina Knight ny juryordförande för Swedish Content Awards

Publicerad: 15 januari 2021, 09:56

Foto: Press

Copywritern, creative directorn och författaren Christina Knight kliver för första gången in i juryn för Swedish Content Awards.


Ämnen i artikeln:

Swedish Content AwardsChristina Knight

När Swedish Content Awards nu öppnar upp för nya bidrag blir det den 21 första gången som reklamtävlingen hålls. Inför den nya upplagan av tävlingen har kategorierna och jurysammanställningen setts över, och årets jury kommer att till hälften bestå av byråfolk respektive uppdragsgivare. 

Även en ny ordförande har tillsatts, efter att Greta Kroon lämnar positionen efter tre år. 

Framöver kommer Christina Knight ta över rodret. Hon har 35 års erfarenhet av branschen och arbetar som executive creative director på The Amazing Society. 

– Jag är litteraturvetaren som blev copywriter, creative director och författare. Som bokstavligen älskat ord sedan barnsben; för att ord bildar text som tillsammans med ljud och bild, skapar innehåll och sammanhang; som berör, förändrar, inspirerar och förbättrar både vår värld och våra mänskliga relationer. Jag älskar alla dom där 28 verktygen och alla skiljetecken (särskilt semi-kolon och utropstecken!) lika mycket som mina egna två barn. Nästan, säger Christina Knight i ett pressmeddelande.

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.