Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

Christina Knight vinner prestigepris i Women in Marketing

Publicerad: 15 november 2019, 08:32

Christina Knight.

Foto: Pressbild

Det prestigefulla priset ”Outstanding contribution to marketing” i den internationella tävlingen Women in Marketing går i år till Christina Knight, creative director på The Amazing Society.


Ämnen i artikeln:

Carin FredlundChristina Knight

Women in Marketing grundades 2004 i England för att uppmärksamma och främja kvinnors ledarskap inom marknadsföring. Historiskt har de flesta utmärkelser gått till den engelskspråkiga världen, men så sent som förra året vann Carin Fredlund utmärkelsen ”Journalist of the Year ”. I onsdags kväll vann Christina Knight, creative director på The Amazing Society, det prestigefulla priset ”Outstanding Contribution to Marketing”. 

Utmärkelsen går till den kvinna som på ett ”betydande sätt bidragit genom banbrytande arbete som utmanar normerna, som är passionerad kring kvinnors roll inom marknadsföring och vars energi och hängivenhet har gett betydande resultat”. 

– Det känns väldigt hedrande att mitt arbete kring jämställdhet och mångfald i branschen även uppmärksammas utomlands. Det ger ännu mer energi och motivation att fortsätta tills vi är i mål!, säger Christina Knight till Resumé. 

Christina Knight har bland annat skrivit boken ”Mad Women – A Herstory of Advertising”, som riktar sig till unga kvinnor på väg in i reklambranschen.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.