Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

Christina Knights bok Mad Women prisas internationellt

Publicerad: 14 mars 2022, 09:33

Copywritern Christina Knights bok ”Mad Women - A Herstory of Advertising” kom ut i ny utgåva och som ljudbok 2021 och vinner nu guld i den internationell tävlingen Muse Awards.


Christina Knight är en av Sveriges mest erfarna yrkesverksamma copywriters. I höstas lämnade hon rollen som executive creative director på The Amazing Society efter tre år för att driva den egna verksamheten Mad Women Academy.

Nu belönas hennes bok ”Mad Women - A Herstory of Advertising” med med ett guld i tävlingen Muse Awards. Priset instiftades 2015 av International Awards Associate och premierar och hedrar internationella och kreativa insatser som inspirerar fler och som på så sätt agerar ’musa’.

Boken som berättar historien om kvinnorna i Reklamhistorien kom ut första gången 2013 på Olika förlag i samarbete med Komm. boken kom också nyligen ut i en ny utgåva med ännu fler intervjuer. Boken syftar till att inspirera och främja jämställdheten och mångfalden inom kommunikationsbranschen.  

– Det är förstås fantastiskt kul att Mad Women går och vinner guld i en internationell tävling, säger Christina Knight i en kommentar.

 

 

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.