Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

De är årets fem mest inflytelserika pr-konsulter

Publicerad: 10 november 2020, 12:40

Kvintetten som gör upp om Cision PR influencer award inkluderar bland andra systrarna Roshi och Sharareh Hoss, som tillsammans driver Hoss Agency.


Ämnen i artikeln:

CisionHoss AgencyDaniel Redgert

Cision PR influencer award går till den pr-konsult som anses leva som hen lär, och därmed har störst genomslag i de digitala kanalerna. Sedan 2011 har priset delats ut på Spinngalan, men eftersom galan i år är inställd delas priset ut den 26 november. 

De fem som har en chans att ta hem utmärkelsen i år är: systrarna Roshi och Sharareh Hoss som driver Hoss Agency, Daniel Redgert med egna Redgert Comms, 500-partnern och pr-konsulten Karin Londré samt veteranen Per Schlingmann

De nominerade tas fram med hjälp av Cisions egna verktyg för att mäta inflytande i digitala nyhetsmedier och sociala medier. Några av parametrarna är antal följare, mediesynlighet och nivån av spridning på sitt innehåll.

– Årets fem finalister utgör en bra bredd och en mix mellan tidigare finalister och nya aspiranter. För första gången ser vi ett syskonpar bland de toppnominerade och det ska bli spännande att se vem av våra finalister som lyckats skapa störst digitalt engagemang ett unikt år som detta, säger Anne Smitt, produkt- och marknadschef, Cision.

Förra året tog Daniel Redgert, som även är nominerad i år, hem utmärkelsen. Tidigare har priset gått till bland andra Jerry Silfwer, Simon Strand, Lina Thomsgård, Paul Ronge och Deeped Niclas Strandh.

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.