Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

De utser årets Kycklingstipendiater

Publicerad: 12 mars 2021, 12:52

Överst från vänster: Björn Engström, Hugo Wallmo, Hanna Stenwall. Under från vänster: Roshanak Fatahian, Robert Aras.

Foto: Press

Här är juryn som ska kora Kycklingstipendiaterna 2021.


Ämnen i artikeln:

GuldäggetKycklingstipendiet

Det börjar dra ihop sig inför årets upplaga av Guldägget, som i april kommer gå av stapeln digitalt för andra året i rad till följd av coronapandemin. 

Under eventet delas även Kycklingstipendiet ut som ett specialpris, instiftat av Sveriges Kommunikationsbyråer för att uppmuntra nya och begåvade kreatörer. Tre stipendiater kommer att belönas med 20 000 kronor var, och enbart studenter eller personer som har varit verksamma inom branschen i max tre år kan söka. 

I år avgörs priset av en jury beståendes av Björn Engström, Hugo Wallmo, Hanna Stenwall, Roshanak Fatahian och Robert Aras.

– Att vi på Guldäggsgalan varje år sedan 1985 lyfter fram nya talanger och nykomlingar i branschen som ger oss perspektiv om hur kreativitet kan kommuniceras är viktigt och roligt. Jag är så glad över att vi har denna starka jury med oss som kommer kläcka 2021 års kycklingar, säger Linda Nilsson, vd på KOMM, i ett pressmeddelande.

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.