Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

Finalisterna klara för Årets Marknadschef 2022

Publicerad: 22 april 2022, 09:01

Foto: Marknadsföreningen Stockholm

Nu har juryn för Marknadsföreningen Stockholms tävling Årets Marknadschef klargjort finalisterna i tävlingen. Utmärkelserna delas ut den 12 maj.


Ämnen i artikeln:

MarknadschefTävling

Efter ett intensivt juryarbete så står det nu klart vilka som kan vinna Marknadsföreningen Stockholms utmärkelser Årets Marknadschef, Årets Framtidslöfte, Årets Disruptör och Årets Varumärkesresa 2022. Utmärkelserna delas ut den 12 maj i samband med eventet Årets Marknadschef hybrid edition på Rigoletto samt online i plattformen Vvenues. 

Juryn leds av Carl Wåreus på Google, och i juryn ingår bland andra Resumés chefredaktör Yasmine Winberg, Niklas Bondesson, docent och universitetslektor i marknadsföring, och Nina Åkestam Wikner, strategichef på Nord DDB.

– Juryarbetet har som alltid varit riktigt givande och roligt. Vi har sett en stor bredd i bidragen och det har varit tufft att enas kring finalisterna, säger juryordförande Carl Wåreus, Google.

– Vi är så laddade för att ännu ett år få dela ut våra fyra guldsplashar till Sveriges vassaste marknadsförare och varumärken. I år, när tävlingen jubilerar med 15 år, tar vi steget och mixar det bästa från våra tidigare fysiska event med det digitala, säger Marie Sommar, vd på Marknadsföreningen Stockholm. 

FINALISTER ÅRETS MARKNADSCHEF 2022

Astrid Odell, PostNord
Jim Carlberg, Tre
Michel Brygiewicz, Barncancerfonden
Nils Rylén, Polestar

FINALISTER ÅRETS FRAMTIDSLÖFTE 2022

Deqa Abukar, BLING Startup
Johnny Ly, :Part Global
Liza Eriksson, RedLocker
Mikaela Larsell Ayesa, Hack Your Closet

FINALISTER ÅRETS VARUMÄRKESRESA 2022

Apoteksgruppen
Jula
Polestar
Tre

FINALISTER ÅRETS DISRUPTÖR 2022
Binary Brains
Budbee
Cake
Skipperi

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Ämnen i artikeln:

MarknadschefTävling

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.