lördag4 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

Fyra Cannes-Grand Prix senare: Johan Pihl får platinaägget

Publicerad: 5 maj 2022, 19:29

Doconomy-grundaren Johan Pihl får hedersutmärkelsen Platinaägget.

Ämnen i artikeln:

Johan PihlPlatinaägget

R

Redaktionen

red@resume.se


Platinaägget utses av Platinaakademien och är att betrakta som reklamvärldens hall of fame. I år får alltså Johan Pihl, medgrundare på Doconomy och Farm, utmärkelsen och därmed en plats i akademien.

– Det här är svårt att förbereda sig för. Känner enorm tacksamhet, speciellt för alla medarbetare som spenderat helger och kvällar för att alla projekt ska bli verklighet. Stort tack, sa Johan Pihl.

Motiveringen lyder:

”Det fanns en tid när god kommunikation i första hand handlade om absolut gehör för bild, form och språk. Självklart baserat på starka idéer och genuin kommersiell förståelse.

Årets mottagare av Platina-ägget har naturligtvis allt detta i sin verktygslåda, konstigt vore det annars. Men pristagaren har visat att samtidens kommunikation också kan vara bärare av så mycket mer. Till exempel nycklarna till en bättre värld. Genom idéburna innovationer, där teknologi kombineras med affärsutveckling och paketeras i slagkraftig kommunikation, har världen begåvats med allt från en säkrare tillvaro för människorättsförsvarare till användbara verktyg för sundare konsumtion.

FYRA Grand Prix i Cannes är en uppenbar bekräftelse på att detta är en kreatör av en alldeles ovanlig kaliber. ETT skimrande ägg är beviset på den djupaste respekt från Platina-akademin.

Välkommen JOHAN PIHL!”

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev