Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

Fyra svenska juryplatser i Dubai Lynx – skjuts upp på grund av Coronaviruset

Publicerad: 4 mars 2020, 07:54

Sverige har fyra platser i årets upplaga av Cannes Lions kommunikationstävling för Mellanöstern och Nordafrika Dubai Lynx.


Ämnen i artikeln:

Dubai LynxCoronaviruset

 

 

Jurydeltagare från Sverige Dubai Lynx 2020:

Entertaintment: Freshteh Piltan, regissör på B-Reel Films

Design, Industry Craft: Jakob Trollbäck, grundare och kreativ chef på The New Division och Trollbäck+Company

Film, Print & Publishing, Radio & Audio, Direct: Malin Wikerberg, vd på Garbergs Malmö

Media: Susanne Persson, Sverigechef på Verizon Media

– Att få sitta med i Dubai Lynx’s Media-jury är en stor ära! Jag ser fram emot att ta del av det kreativa och kommunikationsarbetet i MENA-regionen och det ska även bli väldigt spännande att få träffa de andra jurymedlemmarna från de olika mediaföretagen från övriga delar av världen för att utbyta tankar, idéer och erfarenheter, säger Susanne Persson som sitter i juryn för kategorin Media i en komentar.

Linda Nilsson, tillförordnad vd på Sveriges Kommunikationsbyråer (Komm) som årligen nominerar jurykandidater till Dubai Lynx säger i ett pressmeddelande:

– Det är viktigt att vi finns på plats och kan få och ge branschen nya perspektiv om hur kreativitet kan kommuniceras och jag är så glad över att dessa personer representerar Sverige i Dubai. Det hjälper till att utveckla och föra svensk kommunikation framåt, säger Linda Nilsson.

Dubai Lynx-festivalen, som egentligen skulle ha gått av stapeln nu i mars, har mot bakgrund av den senaste utvecklingen av Coronaviruset tagit beslutet att skjuta upp festivalen till 6-9 september 2020. Linda fortsätter:

– Våren är alltid fullspäckad med kommunikationstävlingar och med tanke på läget så tycker jag att beslutet att flytta festivalen till början av hösten är helt rätt. Nu hinner jurydeltagarna förbereda sig ytterligare med den viktiga uppgift som väntar dem och förhoppningsvis har läget stabiliserats.

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Dubai LynxCoronaviruset

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.