Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

Guldägget samlar talare från hela världen i nytt videoformat

Publicerad: 14 maj 2020, 08:01

I samband med Guldägget, som sänds digitalt den 29 maj, lanseras ”Guldägget Talks” – ett initiativ med berättelser från internationella kommunikatörer och kreatörer som leder upp till själva galan.


Ämnen i artikeln:

Guldägget

Å ena sidan försvinner det fysiska mötet, å andra sidan kommer Guldägget i år att utöka närvaron kring galan med med en serie föreläsningar från hyllade internationella talare som kommer prata om vitt skilda ämnen och frågor som är relevanta för den kreativa kommunikationsbranschen. Erfarenheter från branschen, prisbelönta jobb och tankar kring hur det nya coronaviruset kommer påverka oss och den kreativa världen framöver är några av de ämnen som kommer tas upp. 

– 2020 har satt oss alla på prov och vi behöver hitta nya vägar framåt. Så även Guldägget. Så innan själva galan går av stapeln vill vi bjuda branschen på inspiration kring kreativitet, kommunikation, jämställdhet, inkludering och mångfald. I samtalen med våra medlemmar är det tydligt att många delar åsikten att det är viktigare än någonsin att belysa vikten av kreativ kommunikation och hur affärskritisk den är. Det ska bli oerhört intressant att ta del av dessa stjärnors tankar och perspektiv kring de frågor och möjligheter som uppstår för kreativ kommunikation i pandemins spår, säger Linda Nilsson, tillförordnad vd på Komm och tävlingsansvarig för Guldägget i ett pressmeddelande. 

 

Bekräftade talare: 

- Kat Gordon, grundare av The 3% Movement  

- Douglas Li, Planner, Partner & Chief Executive Officer China för Forsman & Bodenfors kontor i Shanghai 

- Amma Asante, prisbelönt regissör och manusförfattare 

- Adrian Rossi, en av världens främsta Creative Directors (i dag Grey London)

- Tom Beckman, Executive Creative Director på Prime Weber Shandwick

Guldäggsgalan sänds digitalt fredagen den 29 maj kl. 13.00-14.30. Guldägget Talks sänds med start måndag den 25 maj. 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Guldägget

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.