onsdag29 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

Här är årets jury för Young lions 2023

Publicerad: 15 mars 2023, 08:59

Briefen till talangerna kommer i år från Alzheimerfonden.

Ämnen i artikeln:

NyheterYoung LionsCannes Lions

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Reklamtävlingen Young lions riktar sig till kreatörer upp till 30 år som jobbar inom kommunikationsbranschen. Sedan två veckor tillbaka har Young Lions Sweden, uttagningstävlingen för den internationella upplagan, öppnat. I år är kategorierna för tävlingen media, film, pr och digitalt och de tävlande har fått en brief från Alzheimerfonden. Nu presenterar Komm de kreatörer som ska till att bedöma bidragen. Årets jury består av:

Petter Dixelius, creative director and partner, Nord DDB Sthlm
Agnes Uggla, copywriter, Forsman & Bodenfors
Helena Juhlin Pink, vd, OMD Sweden
Axel Nygårds, creative director, AKQA
Hannes Kerstell, co-founder, Carve Sthlm

– Jag ser väldigt mycket fram emot att går igenom bidragen i Young Lions och se hur morgondagens stjärnor tänker och kreerar. Må bästa idé vinna!, säger Petter Dixelius, jurymedlem och creative director på Nord DDB Stockholm i ett pressmeddelande.

– Det känns väldigt roligt att jag har fått ihop den eminenta juryn till årets tävling. Vi har fått in fler bidrag än tidigare och efter att ha ögnat igenom bidragen ser det mycket lovande ut! För oss och branschen är Young Lions en väldigt viktig tävling för att lyfta unga kreatörer, säger Nina Furin, projektledare på Komm.

 

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev