Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

Här är svenskarna i Gerety Awards jury

Publicerad: 10 februari 2020, 15:38

Anna Qvennerstedt, copywriter och global styrelseordförande på Forsman & Bodenfors, tar plats i tävlingens grand jury.


Ämnen i artikeln:

Anna QvennerstedtHanna BjörkGerety Awards

I sommar är det dags för den andra upplagan av normkritiska Gerety Awards. Tävlingen har fått sitt namn efter copywritern Frances Gerety, copywritern bakom den klassiska copyn ”A Diamond is forever”. Målet med tävlingen är att lyfta kommunikation som främjar mångfald inom den kreativa näringen.

Juryarbetet sker i två omgångar – en inledande som hålls runtom i världen och en avslutande som hålls på en ännu okänd plats.

I årets grand jury, där flera av världens främsta kreatörer medverkar, kommer Anna Qvennerstedt, copywriter och global styrelseordförande på Forsman & Bodenfors, att sitta. Med i den regionala juryn sitter Hanna Björk, senior copywriter på Acne, och Eva Wallmark, senior copywriter på Åkestam Holst.

Förra året prisades Forsman & Bodenfors och Volvo cars med ett guld och ett silver för ”The E.V.A Initiative” och Le Bureau och Arbetsförmedlingen med ett brons för ”Taking care of business”.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.