Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

Här är Sveriges representanter i årets Eurobest Young Creatives

Publicerad: 11 november 2021, 12:01

För att uppmärksamma kreatörer under 30 anordnar Eurobest varje höst tävlingen Eurobest Young Creatives. Här är de två teamen som kommer representera Sverige i år.


Ämnen i artikeln:

Eurobest

Kreatörerna som kommer att representera Sverige är Young Lions-vinnarna i Digitalt och PR: Stina Borgström och Natalie Wågström från Blomquist Communications, samt Johanna Andersson och Matilda Hansson från The Amazing Society. För andra året i rad hålls tävlingen digitalt.

–Vi är självklart jättepepp på att få vara med och representera Sverige! Vi hoppas briefen gör det möjligt att ta fram en användarcentrerad tjänst eller produkt som löser problem för målgruppen – det är ju det vi gör allra bäst, säger Stina Borgström och Natalie Wågström enligt ett pressmeddelande.

Uppgiften är att lösa en brief under tidspress. Briefen släpps den 19e november och juryn lämnar sina bedömningar live den 24 november, för att sedan presentera vinnarna i december.

– Det ska bli otroligt spännande att ställas mot några av Europas bästa unga kreatörer och förhoppningsvis ta revansch efter årets Young Lions, säger Johanna Andersson och Matilda Hansson. 

LÄS OCKSÅ: Svenskarna som tar plats i Eurobest-juryn

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Ämnen i artikeln:

Eurobest

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.