tisdag6 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

Hon blir ny juryordförande i Strategy Awards

Publicerad: 16 mars 2021, 09:29

Clara Lindholm arbetar i dagsläget som senior planner på ANR BBDO. Foto: Press

Den tidigare jurymedlemen Clara Lindholm tar över som juryordförande i Strategy Awards.

Ämnen i artikeln:

Strategy Awards

JVC


Strategy Awards belönar strategiska vägval bakom lösningar som gett framgång för uppdragsgivaren. Tävlingen riktar sig till byråer och andra konsulter. Tidigare år har bland annat Ingo och Åkestam Holst prisats. 

Galan gör sig nu redo för en sjätte omgång, och tar med det in Clara Lindholm som ny juryordförande. Hon var även jurymedlem under fjolåret, och arbetar i dagsläget som senior planner på ANR BBDO. 

– Jag är oerhört stolt över att få vara med och leda juryarbetet i årets Strategy Awards. Det är ett unikt tillfälle att samla Sveriges skarpaste strateger efter ett omvälvande år då vi alla känt oss extra isolerade. Det är viktigt för branschen att diskussionerna inte stannar upp och att vi kan mötas över byrågränserna och fortsätta driva svensk kommunikation framåt. Strategy Awards gör just det, säger Clara Lindholm i ett pressmeddelande. 

Tävlingen består av sju kategorier uppdelade efter vad som ska uppnås med kampanjen. 

– I år vill jag premiera djärva strategier. Med det menar jag kommunikation som tar orädda kliv, kreativt och affärsmässigt. Vi får inte låta oss skrämmas av omvärldens osäkerhet och låta strategi bli synonymt med riskeliminering. Det finns oerhört mycket att vinna för de som vågar utmana, både omvärlden och sig själva och tänja på gränserna för vad ”reklam” och kreativitet kan innebära. Och sådana ”djärva” strategier, där steget mellan strategi och handling blir kortare, vill jag se flera av, säger Clara Lindholm. 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev