Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

Hon leder Guldäggets jury

Publicerad: 10 december 2021, 13:24

Foto: Niklas Palmklint

I dag går Sveriges Kommunikationsbyråer ut med vem som får axla ordföranderollen i årets Guldägget-jury.


Ämnen i artikeln:

Forsman & BodenforsGuldägget

Det blir Sophia Lindblom, kreativ chef på Forsman & Bodenfors, som leder den 61:a Guldägget-juryn. Hon har under sina år på Forsman & Bodenfors arbetat med kunder som Volvo och Ikea. Hon är en av kreatörerna bakom ”Epic Split”, som vann flera Guldägg 2014. Hon är också del av det team som 2019 belönades med en Grand Prix för ”The E.V.A Initiative” för Volvo. 

– Personligen ser jag fram emot att vara med och hitta och hylla idéer som förändrar saker och ting. Idéer som via kreativitet löser våra kunders problem på riktigt. Det kan vara alltifrån att få folk att skratta, starta en viktig diskussion eller göra världen lite bättre helt enkelt, kommenterar Sophia Lindblom.

Hon har gedigen juryerfarenhet från bland annat Cannes och Guldägget, med flera. 

– Det är väldigt få som kan mäta sig med Sophias gedigna meritlista. Att hon har juryerfarenhet både i internationella tävlingar och från några rundor i Guldäggsjuryn gjorde att tävlingsgruppen såg henne som ett självklart val, säger Linda Nilsson, vd på Komm.

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.