Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

Maria Ziv är Sveriges Bästa Marknadschef 2021 – här är alla kategorivinnare

Publicerad: 25 november 2021, 21:19

Foto: Pax Engström Nyström

Max Burgers marknadschef Maria Ziv koras till 2021 års totalvinnare i Resumés tävling Sveriges Bästa Marknadschefer. Här är tävlingens alla vinnare.


Ämnen i artikeln:

Sveriges Bästa Marknadschef

I början av 2020 kom Maria Ziv till Max Burgers som internationell marknadsdirektör. Sedan dess har bolagets fokus fortsatt legat på smak och hållbarhet, en position som Max Burgare har konsekvent har hållit fast vid de senaste åren. 

Samtidigt som man fokuserar på närvaro på den svenska marknaden har Max Burgers under året som gått också fokuserat på internationell expansion. 

LÄS MER: Drillad hos Apple – nu ska Maria Ziv få Max att lyfta i Polen

– Hade det varit så att vi tappar i parametrar som ”god smak” hade jag så klart varit orolig men det gör vi inte. Det är en position vi fullkomligt dominerar, det kanske går att få marginellt högre mätresultat men det är absolut inte så att vi är på väg att tappa, sa Maria Ziv i samband med en intervju med oss i fjol.

I Xtreme Insights varumärkesmätning har Max Burgers ökat på förstahandsvalet – kedjan har dubbelt så högt förstahandsval som McDonald's. 

Läs mer om Maria Ziv här.

Motivering:
”2021 är det tufft att vara stor och etablerad. När de vanliga konkurrenterna hålls stången står det samtidigt utmanare i kö för att kapa till sig marknadsandelar med nytänk och kategoriöverskridande innovationer. Men Sveriges Bästa Marknadschef vet hur man navigerar i de nya menyerna, den här vinnaren kan maxa marknadsföringen och ser till att kunderna vet var Sveriges godaste burgare serveras. Grattis Maria Ziv, Max”

 

 

 

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.