Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

Ny kategori i Årets byrå

Publicerad: 2 september 2021, 07:15

Tjänste- och produktdesign blir ny kategori i branschstudien Årets byrå.


Ämnen i artikeln:

RegiÅrets Byrå

På senare år har vi sett flera nya byråer med tjänste- och produktdesign som kärnaffär samtidigt som flera av de större spelarna på den svenska marknaden har trappat upp sina satsningar på området.

Med anledning var utvecklingen väljer analysföretaget Regi Research & Strategi, som står bakom den årliga branschstudien Årets Byrå, att bredda den digitala kategoriportföljen.

Utvecklingen gör att tjänste- och produktdesign får en egen kategori i Årets Byrå.

– Vi vill lyfta fram förflyttningen i branschen genom att lansera denna numera allt viktigare kategori. Allt fler företag efterfrågar byråer som inte bara löser deras problem genom strategiarbete, utan också genom konkreta förbättringar av deras produkter och tjänster, säger Robert Skölfman, vd på analys- och konsultföretaget Regi i en kommentar.

– Vi har aldrig känt oss hemma i Regis undersökning tidigare, helt enkelt för att vår typ av byrå - en modern industridesigner i byråtappning - tidigare har saknats. Det är hög tid för Sveriges alla duktiga tjänste- och produktdesignbyråer att kunna mäta sig med varandra, säger Joel Bergqvist, vd på Äventyret som är initiativtagare till den nya kategorin.

Alla byråer och techbolag som hanterar dessa frågor är välkomna att delta i studien som startar i september, meddelar Robert Skölfman på Regi.

Årets byrå

Årets Byrå startades år 2000 av Regi och är i dag den största branschstudien inom

kommunikationsområdet där man utvärderar samarbeten mellan byråer och deras kunder. Över 3000 köpare av kommunikation svarar på frågor rörande kundrelationen och trendande ämnen. Årets Byrå galan arrangeras i januari 2022 i Stockholm. Årets Byrå genomförs även i Norge och Finland.

 

 

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Ämnen i artikeln:

RegiÅrets Byrå

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.