onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

Sveriges sexigaste kundtjänst vinner guldägg i audio

Publicerad: 20 april 2023, 18:09

I Blanche Stories kundtjänst finns inte bara teknisk support, utan även en interaktiv sextjänst. För det prisas de och IW Edition med ett guldägg i audio.

Ämnen i artikeln:

GuldäggetGuldägget 2023IW Edition

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


De allra flesta kundtjänster är obeskrivligt tråkiga (och avtändande). På sin höjd får du höra lite hissmusik medan du väntar. Erotik-appen Blanche Stories är ett undantag.

I stället för att bara ha med val som "tryck 1 om du har tekniska problem" finns det ett knappval för en interaktiv sexfantasi, med 52 förgreningar beroende på inringarens preferenser. Funktionen lanserades i samband med att Blanche Stories automatiserade sin kundtjänst, och ville ha lite mer eldig upplevelse av den. För det tilltaget tilldelas de och byrån IW Edition ett guldägg i kategorin audio.

– Vi fantiserar ju om sex på kvinnors villkor hela dagarna, så det gör naturligtvis vår automatiska kundtjänst också. Du kanske glömmer bort vad du ringde för, men vi tror nog att våra kunder lägger på ganska tillfredsställda ändå, berättade Lisa Leuhusen, en av grundarna av Blanche Stories, i samband med lanseringen.

Motivering:

"Från första sekund till den sista av 52 möjliga förgreningar av den interaktiva sexfantasin var Blanche Stories ett givet guldägg. Att låta en trist kundtjänst för bland annat fakturafrågor bli en upplevelse av det här slaget visar att kreativitet, till skillnad från alkemi, med lika delar vetenskap och magi kan göra guld av något så otroligt alldagligt som en automatiserad kundtjänst. Ring omedelbart 010-641 11 22!"

Arbetsgrupp

IW Edition

Projektledare: David Leeb

Creative Director/Copy: Johanna Reis

Art Director: Kalle Berglind

Produktionsledare: Katarina Bäcklund
Planner: Clara Lindholm

Blanche Stories
Co-founder & CMO: Lisa Leuhusen
Co-founder & Head of content: Beatrice von Schwerin

Silverägg och diplom

Silverägg:

"Nattvalen" av Nord DDB för McDonald's

Diplom:

"Spellbound by Sweden" av Prime Weber Shandwick för Visit Sweden

"Cheesemergency" av Nord DDB för McDonald's

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev