Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

Totêmes känsla för kvalitet och hantverk ger guldägg till Ray Atelier för designidén

Publicerad: 5 maj 2022, 19:21

Guldägg för deisign till Ray Atelier

En miniatyrvärld i Stockholm blir ett fönster ut mot världen. På det sättet kammar Ray Atelier hem ett guldägg för En Vintersaga.


Ämnen i artikeln:

Guldägget 2022GuldäggetTävlingNyheter

– Jag vill tacka Totême för att ni satsar så mycket, säger Saba Gedda!

Ray Atelier är en kreativ studio specialiserad på kreativ regi och produktion för kommersiella utrymmen av alla slag. Den Stockholmsbaserade studion grundades 2018 av Kia Lublin, Saba Gedda och Cora Hamilton. Nu tar studion ett guldägg för designidén En vintersaga, för Totême.

Läs också: ”Många varumärken underskattar det fysiska mötet” 

– Vi tycker att det är jätteviktigt att ett koncept genomsyrar all kommunikation. När det finns en tydlig röd tråd genom alla kanaler så blir upplevelsen mer slående och trovärdig. Det vore väldigt intressant att testa att översätta det vi gör till digital form, har Kia Lublin på Ray Atelier sagt till Resumé tidigare. 

Den kvinnliga siluetten av Totême kommer till liv varje kväll i ett magiskt uterum i säsongens anda. På så sätt blir varumärket och produkten hjältarna i vårt berättande. Silhuetten är baserad på distinkta snitt, gediget hantverk och känsla för detaljer. Det gedigna hantverket bakom fönstret var ett strategiskt val för marknadsföring. 

Så här låter motiveringen:

”En vintersaga för Totême är en designidé i världsklass. På ett oemotståndligt sätt visar Guldäggsvinnaren hur en fysisk upplevelse kan bli varumärkesbyggande även på digitala plattformar. Hur en miniatyrvärld i Stockholm kan bli ett fönster ut mot världen. Det genuina och lekfulla uttrycket stärker Totêmes identitet och riktar fokus på kvalitet och hantverk. Resultatet blir magiskt bra – in i minsta detalj.”

Nellie Pilsetnek

Reporter

nellie.pilsetnek@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.