Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

"24" tillbaka som "12"

Publicerad: 14 maj 2013, 07:16

Kiefer Sutherland blir Jack Bauer igen

Foto: Colorbox

Keifer Sutherland återvänder som Jack Bauer när Fox drar igång "24" igen — men denna gång blir det bara "12".


Ämnen i artikeln:

Fox

Tv-bolaget Fox meddelade i går att man planerar att återuppliva Jack Bauer från "24" i en ny serie. Men den här gången blir det bara 12 avsnitt i en engångs-serie under 2014.

Serien, som går under namnet "Live another day", kommer fortfarande att utspelas under 24 timmar, men hälften av timmarna kommer att hoppas över.

Kiefer Sutherland återvänder alltså till sin paradroll som den hårdföre agenten Jack Bauer i ett händelseförlopp som utspelar sig åtskilliga år efter seriens åttonde och hittills sista säsong.

Enligt Fox är serien en del av kanalens "limited series"-strategi som innebär att man satsar på avslutade serier i stället för långkörare.

– Jag har aldrig varit med om ett så starkt gensvar på en rollfigur, säger Keifer Sutherland till New York Times. Jag är tacksam för att Fox låter mig göra Jack Bauer igen. Det känns som att återförenas med en gammal vän.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Fox

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.