fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Adam Alsing lämnar MTG för SBS

Publicerad: 31 juli 2014, 09:18

Adam Alsing.

Foto: Resumé.

Här är övergången som ger eko i tv-branschen. Adam Alsing lämnar MTG för SBS Discovery och blir programledare för Big Brother och Sveriges värsta bilförare. – Känns förträffligt att få återförenas med min bebis Big Brother, säger han.

Ämnen i artikeln:

Adam AlsingSBS DiscoveryTV3Big BrotherMTG

MH

Magnus Helander


– Vi är fantastiskt glada att få välkomna Adam tillbaka, säger Axel Eriksson, programchef för lokalproduktioner på SBS Discovery TV, i ett pressmeddelande.

Adam Alsing återvänder till SBS Discovery TV i höst, där han tar sig an stora satsningar i både Kanal 5 och Kanal 9, och får därmed åter göra Big Brother, som han ledde 2000-2005.

– Adam är en av landets mest begåvade och mångsidiga programledare och en suverän och folkkär TV-personlighet. Han är också en oemotståndlig entertainer som välförtjänt följs av massor av engagerade fans över hela landet på alla plattformar, och i allt från de sociala till de stora traditionella medierna, säger Axel Eriksson.

Adam Alsing blir programledare för Big Brother i Kanal 9 och även för Sveriges värsta bilförare i Kanal 5 – ett program som han tidigare varit programledare för i TV4.

– Det känns alldeles förträffligt bra att vara tillbaka på SBS Discovery TV med alla suveräna människor som jobbar här, inte minst på programsidan. Och – naturligtvis – att få återförenas med min bebis Big Brother, säger Adam Alsing i pressmeddelandet.

På radiosidan kommer Adam Alsing dock bli kvar på MTG Radio, bland annat som programledare för morgonshowen Rix Morronzoo.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev