Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Adelsohn hoppar av Jihdes program

Publicerad: 4 februari 2008, 15:48

Förre moderatledaren Ulf Adelsohn hoppar av Sportklubben i TV4 Sport – och totalsågar programmet. – Det var mest skrik och skrän. Ett dåligt program, säger han till Resume.se.


Sportklubben föll inte Ulf Adelsohn i smaken. Nu har han hoppat av programmet. Foto: Andreas Alfredsson.

Tillsammans med Paolo Roberto, Malin Swedberg, och Anders Timell diskuterade Ulf Adelsohn heta sportämnen i ”Sportklubben” i TV4 Sport i höstas. Programmet som leds av Peter Jihde är snart tillbaka i rutan – men utan Adelsohn, som valt att hoppa av.

– Det var för skränigt och för lite seriös diskussion. Det gav inget. Det var ett dåligt program utan meningsfull dialog, säger Ulf Adelsohn.

Tog du upp det med de andra i programmet under hösten?
– Ja, jag sa det efter varje möte, men det blev inte bättre.

Ulf Adelsohn säger att det var ett gemensamt beslut att gå skilda vägar.

– Programmet passade inte mig. Det är kul när man utbyter sakliga ståndpunkter men så som det var kändes det inte värdigt.

”Sportklubben” har nypremiär på måndag nästa vecka. Ulf Adelsohns plats i panelen tas av Expressens sportkrönikör Mats Olsson.

Sportklubbens projektledare Per Nunstedt:

– Ulf är en underbar person som hjälpte till att göra Sportklubben bra. Sedan får han tycka vad precis vad han vill om formatet. Det är ingen hemlighet att programmet ska sticka ut. Det ska vara ett tyckprogram med underhållningstouch.

– Det var ett avsked med silkesvantar och det finns inga hard feelings mellan oss, säger Nunstedt.

Läs även: Anrell: Paolo Roberto var full i tv

Läs även"Idrottsministern tittade åtminstone"

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.