Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Aftonbladet tv-satsar med Red Bull

Publicerad: 18 mars 2015, 09:48

Aftonbladet ska göra ett hiphop-program tillsammans med Red Bull och produktionsbolaget STO CPH som ska visas på ungdomssatsningen Aftonbladet Boom. Medverkar gör medverkar gör bland andra Sebbe Staxx och Ison & Fille.


Ämnen i artikeln:

Adam TenstaAftonbladet

Projektet heter Nästa nivå och har körts tidigare – men blir nu alltså tv-serie på Aftonbladet Boom. Projektet går ut på att ett antal artister går ihop och ska plocka fram fyra unga rap- och sångtalanger som sedan coachas av artisterna. Förutom Sebbe Staxx och Ison & Fille medverkar bland andra Gnučči, Adam Tensta och Silvana Imam.

Serien kommer att gå på Aftonbladet Boom under våren och hösten.

– Den svenska hiphop-scenen har aldrig varit så spännande som nu, så därför känns det otroligt roligt att få med så tunga profiler som årets programserie bjuder på. Nästa Nivå är ett perfekt tillskott i Aftonbladet Booms programutbud, säger Henry Chu, executiv producent på Aftonbladet tv, i ett pressmeddelande.

Yasmine Winberg

Chefredaktör och ansvarig utgivare

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Adam TenstaAftonbladet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.