Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Alexander Bard i Idol-juryn

Publicerad: 16 mars 2011, 10:06

Nu har TV4 presenterat den nya Idoljuryn. Luckaen efter Andreas Carlsson fylls av två namn –  musikveteranerna Alexander Bard och Pelle Lidell.


Ämnen i artikeln:

Lili AssefaIdolTV4Andreas Carlsson

Nya Idol-juryn.

Andreas Carlsson ställde till det för TV4:s pr-maskineri genom att gå ut innan med nyheten att han hoppar av.

I dag presenterade TV4 den nya juryn. Anders Bagge och Laila Bagge Wahlgren blir kvar. De får sällskap av Alexander Bard och Pelle Lidell.

– Jag är mycket stolt och glad över att kunna presentera Idols nya jury. Det är väldigt glädjande att Anders och Laila är med oss på ytterligare en resa. Samtidigt känns det oerhört spännande med de nya medlemmarna Alexander och Pelle som både breddar och spetsar juryns kompetens. Jag ser mycket fram emot att få se vilka nya talanger som de vaskar fram under resans gång, säger Fredrik Arefalk, programchef TV4.

Pelle Lidell det mest okända namnet för den breda massan. Han är Universal Musics representant i juryn och har under sina över 30 år i musikbranschen varit med och sålt över 140 miljoner album och singlar världen över. Han har arbetat med bland andra Christina Aguilera, Britney Spears, Celine Dion, Carrie Underwood, Jennifer Lopez och Santana.

Idol 2011 leds av Pär Lernström med Cecilia Forss som sidekick under auditionturnén.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.