Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

”Alla jagade mig, då sa jag nej”

Publicerad: 3 september 2010, 09:31

Martin Timell blev inbjuden av Regeringskansliet till en diskussion med Fredrik Reinfeldt om Rot-avdraget, vid K-Rauta i Kungens Kurva. Men nu hoppar TV4-profilen av – på grund av mediedrevet mot honom. – Alla jagade mig, då sa jag nej, säger han till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Val 2010Martin TimellFredrik Reinfeldt

Martin Timell. Foto: Resumé.

När det blev känt att Martin Timell skulle debattera Rot-avdraget med Fredrik Reinfeldt och Anders Borg under ett kampanjmöte i dag för Alliansen, vid K-Rauta i Kungens Kurva utanför Stockholm, blev TV4-profilen nedringd av journalister som ifrågasatte hans journalistiska integritet.

– Journalisterna som ringde undrade om jag kunde vara på tv samtidigt som jag är med på en sådan här grej. Ingen ville prata sakfrågor.

Bakgrunden till Alliansens förfrågan var en debattartikel i DN där Timell och andra tv-snickare skrivit om Rot-avdraget.

– Jag kanske var naiv, men eftersom jag brinner så mycket för de här frågorna och vill ta Rot-avdraget längre än vad regeringen gör – jag vill att det ska gälla hyresgäster och miljömässiga omständigheter – så ville jag vara med och diskutera det här. Det handlade absolut inte om partipolitik.

Timell menar att det hela fick för stora proportioner.

– Jag hade en pågående diskussion med TV4 om det här. Men efter att jag blev nedringd av journalister i dag så väljer jag att ställa in, säger Martin Timell till Resume.se.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.