Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Almenäs får nytt travprogram

Publicerad: 22 december 2010, 13:17

OTW kan andas ut. Produktionsbolaget får behålla travet i TV4. – Verkligen jättekul, säger programledaren Jessica Almenäs som får ett nytt travprogram på lördagarna.


Ämnen i artikeln:

Jessica AlmenäsKanal 75TV4OTW

Jessica Almenäs. Foto: Morgan Norman, Söderberg Agentur/TV4.

Efter segdragna förhandlingar har nu ATG och Kanal 75 enats med OTW om ett upplägg för travproduktionen i TV4 de kommande tre åren.

– Vi har fått förnyat förtroende att göra lördagar och söndagar och det är jättekul verkligen, tyder på att man har gjort något bra under alla dessa år vi haft travkontraktet, säger Jessica Almenäs till Resume.se.

– Vi har ett väldigt kul upplägg på gång både för lördagar och söndagar. Lördagsprogrammet kommer jag att hålla, det är hemligt än så länge. Men det blir väldigt nytänkande. Som jag skrev på twitter är det det mest nytänkande travprogrammet sedan Sven & Benny.

OTW har länge svävat i ovisshet och Almenäs, som är anställd på OTW, gläds åt att kontraktet äntligen är i hamn.

– Det har varit en väldigt lång process, man har gått och väntat länge på ett besked. Så det känns skönt nu när det är klart.

För OTW är det nya kontraktet oerhört viktigt. Travet är det enda stora sportuppdraget som produktionsbolaget OTW har kvar. Dotterbolaget OTW Sport Television, där sportuppdragen ligger, står för 20-24 procent av OTW:s totala omsättning. OTW omsatte 172 miljoner kronor 2009.

– Travet är en stor och viktig del för oss, sa OTW:s vd Anders Knave till Resume.se tidigare i höstas.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.