Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Andrea Engsäll lämnar Kanal 5 för TV3

Publicerad: 26 september 2012, 10:08

Andrea Engsäll.

Foto: Mathias Nordgren.

Andrea Engsäll, som blivit känd som inredare i Kanal 5:s ”Arga snickaren” och som bloggare för Amelia, byter nu Kanal 5 för TV3 där hon gör ett nytt inredningsprogram i vinter.


Ämnen i artikeln:

Arga Snickaren

Andrea Engsäll har varit inredare för Kanal 5:s inredningsprogram ”Arga  snickaren”, men nu kan Resume.se avslöja att hon lämnar kanalen för att i  stället göra ett inredningsprogram för konkurrenten TV3.

–Det är ett nytt tv-program för TV3. Det har en annan inriktning än Arga  snickaren, men handlar fortfarande om inredning. Det har premiär i  vinter. Mer än så får jag inte säga, säger Andrea Engsäll.

Varför byter du till det här programmet och TV3?
– Det passade mig bättre tidsmässigt, men framför allt var det en helt ny sorts utmaning som kändes jättekul.

Förutom tv-karriären och bloggen hos Amelia har hon också blivit  EuropaMöblers nya affischnamn i deras nya kampanj som går på webben och i  print under hösten.

– De ringde upp mig från marknadsavdelningen och frågade om jag  var intresserad. Förhoppningen är väl att mitt namn i kampanjen kan  bidra till bättre sälj, säger hon och fortsätter:

– Jag tror att det faktum att jag inreder på tv och  bloggar om inredning ger mig en trovärdighet i en målgrupp som de riktar  sig mot.

Kampanjen bygger på en tävling där man kan vinna 50 000 kronor i inredning och en hel dags shopping med Andrea Engsäll.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Arga Snickaren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.