Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Andreas Carlsson lämnar Idol-juryn

Publicerad: 14 mars 2011, 16:02

Andreas Carlsson lämnar Idol-juryn. – Det är ett enormt tufft beslut, säger han.


Ämnen i artikeln:

IdolTV4Andreas Carlsson

Andreas Carlsson. Foto: Resumé.

Andreas Carlsson har suttit i juryn tillsammans med Laila Bagge Wahlgren och Anders Bagge. Nu tackar han för sig.

– Jag har bestämt mig för att min tid i Idol är över. Det är ett enormt tufft beslut men jag känner att det mål som jag, Anders, Laila och Peter (Jihde) satte upp för oss själva att ta programmet till en helt ny nivå är uppfyllt. Mitt beslut handlar bara om bristen på tid och det hektiska liv jag lever mellan två länder som i längden inte är hållbart, säger han och fortsätter:

– Idol har för mig varit en treårig kärleksaffär med svenska folket både genom tv-mediet och ute på Sveriges arenor. Min medverkan och drivkraft bakom mitt engagemang i Idol har handlat om att ge Sveriges musikanter en möjlighet att förverkliga sina drömmar. Samma dröm som jag själv en gång
bar på.

Nu ger han sig i kast med annat.

– Nu tänker jag gå tillbaka till mitt låtskrivande och alla andra projekt som står för dörren i USA som kräver min fulla uppmärksamhet. Jag önskar TV4, produktionen och juryn lycka till med Idol 2011.

Idol 2011 har Pär Lernström som ny programledare efter Peter Jihde.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

IdolTV4Andreas Carlsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.