Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Anna Anka drog en miljon

Publicerad: 23 september 2009, 08:26

Anna Anka i TV3:s ”Svenska Hollywoodfruar” har blivit en av veckans mest omskrivna personer.
Det resulterade i över en miljon tittare när avsnitt två sändes i måndags kväll.


Ämnen i artikeln:

Kanal 5TV4TV3Anna AnkaSvenska Hollywoodfruar

Den som väntar på något gott. Måndagens tittarsiffror från MMS blev försenade på grund av ett databasfel. Men nu på morgonen har de dykt upp och de visar att ”Svenska Hollywoodfruar” i TV3 når strax över en miljon tittare. Det är ett av de bästa tittarsiffrorna någonsin för en egenproduktion i kanalen. Bara sportsändningarna når annars sådana siffror.
– Det känns oerhört bra att vi lyckats spränga miljonvallen. Svenska Hollywoodfruar ligger definitivt i linje med nya TV3 och ledorden ”Starka känslor. Starka karaktärer.” Nu får vi ytterligare ett kvitto på att tittarna gillar det vi gör, säger programdirektör Anders Knave i en kommentar.

Klockan 20-sloten är annars en av de tuffaste i höst. Kanal 5 kör säsong tre av Färjan, TV4 visar Tinas Cookalong och TV3 viker timmen åt Sveriges fulaste hem. Tina Nordström lockade flest, men trenden för programmet är vikande. TV3 slog i sin tur Kanal 5. Sveriges fulaste hem drog 561 000, medan bara 432 000 följde med Färjan igår.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.