Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

”Anna Anka lovades topplacering i Let's dance”

Publicerad: 19 februari 2010, 08:33

Anna Anka lovades en topplacering i Let's dance. Hon skulle få nästan 100 000 kronor per avsnitt opch en garanti att inte röstas ut. Det säger Paul Anka, skriver Aftonbladet.


Ämnen i artikeln:

Lets danceAnna Anka

Anna Anka. Foto: TV3.

TV4 var med i huggsexan om Anna Anka i höstas. Kanalen och produktionsbolaget Mastiff gjorde sitt yttersta för att få henne att delta i ”Let's dance”, berättar Paul Anka för Aftonbladet.

– Det pratades om att hon skulle få runt 13 000 dollar (motsvarande cirka 95 000 kronor) per avsnitt av ”Let’s dance”, säger Paul Anka till Aftonbladet.

Men inte nog med det – Paul Anka hävdar att TV4 garanterade henne en topplats. Paul Anka skulle få vara med i ett av av programmen och framföra en låt till sin hustru.

– Av planeringsskäl var jag tvungen att veta vilka datum det rörde sig om. Jag fick beskedet att jag skulle vara med i slutet, i avsnitt nio eller tio, säger han till Nöjesbladet.

Aftonbladet skriver att två av varandra oberoende källor hävdar att TV4 till och med garanterade Anna Anka en plats i finalavsnittet.

– Det är naturligtvis helt befängda uppgifter som inte har någon verklighetsgrund, säger Fredrik Arefalk, programchef på TV4, till Atonbladet.

TV4 redovisar inte de exakta tittarrösterna.

Anna Anka nobbade TV4 och fortsätter i stället i TV3.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Lets danceAnna Anka

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.