Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Anna Ankas pr-miss

Publicerad: 20 maj 2010, 07:15

I går sändes sista avsnittet – Anna Ankas assistent blev Simon Leisjö. Men Resume.se kan avslöja att Anna Anka röjde sitt val redan för flera veckor sedan då hon visade sig öppet med Leisjö i centrala Stockholm – en pr-miss kanalen inte gillade.


Ämnen i artikeln:

TV3Anna Anka

Anna Anka. Foto: TV3.

Det var en av de första dagarna i maj som Anna Anka och Simon Leisjö sågs tillsammans i kvarteren kring Stureplan. Resume.se:s vittne såg dem när de stod och bläddrade i skvallertidningar på Nybrogatan, nära Dramaten.

Ingen inspelning pågick – Anka och Leisjö visade sig helt öppet trots att flera avsnitt återstod av "Anna Anka söker assistent", och för de förbipasserande som eventuellt följde programserien var därmed spänningen förstörd.

– Man förstod ju att hon redan gjort sitt val, konstigt att hon kunde visa sig helt öppet med honom innan serien var över i tv, säger ett vittne till Resume.se.

Anna Ankas pr-miss var inget drömscenario för kanalen.

– Nej, men det är ganska odramatiskt. Det var inget konstigt i det, det hade varit konstigare om de hade uppträtt tillsammans i något officiellt sammanhang innan serien var över, säger TV3:s presschef Max Lagerbäck.

Han håller inte med om att det var en pr-miss.

– Det går inte att isolera människor.

Simon Leisjö är inte längre Anna Ankas assistent. Samarbetet bröts och Anna Anka klarar sig just nu utan assistent.

Blir det mer av Anna Anka i TV3?

– Vi har planer för henne.

Vaddå för planer?

– Det vill jag inte uttala mig om än.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

TV3Anna Anka

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.