Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Anton Glanzelius befordras på TV4

Publicerad: 13 juni 2013, 08:19

Anton Glanzelius.

Foto: TV4.

Anton Glanzelius, i dag programchef på Sjuan, blir befordrad till jobbet som biträdande kanaldirektör på hela TV4-Gruppen. Han tillträder den nya tjänsten efter sommaren och lämnar därmed sitt nuvarande jobb.


Ämnen i artikeln:

TV4Anton Glanzelius

– Jag är mycket glad att Anton antar utmaningen att vara med och utveckla de kanaler som ingår i vår bukett in i den digitala framtiden. Med sin känsla för program kombinerat med ett strukturerat och strategiskt tänkande kommer Anton att kunna bidra med mycket när det gäller både planering och utveckling av våra tv-kanaler, säger Peter Lindström, kanaldirektör på TV4-Gruppen i ett pressmeddelande.  

I den nya rollen kommer Anton Glanzelius att ansvara för planeringen och att driva utvecklingen av nuvarande och framtida kanalutbud och innehåll. Han kommer rapportera till Peter Lindström.

Samtidigt får planeringschefen Carolina Gala ett utökat ansvar för sändningsverksamheten, och kommer framöver att rapportera till Anton Glanzelius.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

TV4Anton Glanzelius

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.