lördag4 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

ART89 värvar chef från Bråkenhielms bolag

Publicerad: 27 maj 2013, 08:48

Mattias Almbring Norberg.

Produktionsbolaget ART89 rekryterar Mattias Almbring Norberg från Anna Bråkenhielms och Bonniers Scandinavian Studios. Samtidigt anställer ART89 Sara Suominen som produktionschef.

Ämnen i artikeln:

Art89Anna BråkenhielmScandinavian Studios

MH

Magnus Helander


ART89, med produktioner som Djurakuten, Kjells smakresa, Justitia,  Rebecca & Fiona samt Ana Gina Show, tar in Mattias Almbring Norberg och Sara Suominen.

Mattias Almbring Norberg som kommer från Scandinavian Studios har även ett ett förflutet som chef för Strix Interactive och har bland annat producerat och utvecklat format som Glamourama, Modelljakten, Stylisterna samt humorserien Fredrik i kvadrat och Aschberg möter modiga män.

Sara Suominen har tidigare arbetat med Djurakuten,En stark resa, Sofias änglar och Veteran-TV.

– Det är självklart ett gott betyg för oss på ART89 att vi har möjligheten att göra den här rekryteringen. ART89 expanderar och vi utvecklar nya format för både TV och WebbTV. Därför behövs Mattias och Sara, säger Mikael Hernström vd och en av grundarna av ART89.

ART89 Television grundades 2007 av Mikael Hernström och Jonas Alassaad och ligger även bakom program som Konstkuppen, Lilla al-Fadji Show, Köping Hillbillies, Melodifestivalen 2010 , Williams lista samt Den Sista Dokusåpan

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev