Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

TV

Atladottir och Bjurwald kan bli tv

Publicerad: 25 november 2015, 14:37

Lisa Bjurwald och Margret Atladottir har planer på tv.

Foto: Wikimedia Commons

Margret Atladottir och Lisa Bjurwald flaggar för att göra en tv-show. ”Det är i behandlingsläge”, säger Atladottir till Resumé.


I senaste poddavsnittet av Atladottir och Bjurwald inspelad på Stora Journalistpriset så meddelar Lisa Bjurwald att de kan komma att göra en tv-show.

– Du och jag Margret, nästa år kommer vi sitta här, och ta hem eller åtminstone vara nominerade i kategorin Årets förnyare med vår talkshow Atladottir och Bjurwald – cause we are going to tv. Det är det jag hoppas på.

Margret Atladottir kommenterar:
– Ja, vi får se. Vi vill inte avslöja någonting, men eventuellt.

Är det här något ni kommer förverkliga?
– Vi har dels varit sugna på att göra någonting annat och dels så har folk hört av sig till oss med idéer. Så det är bara att köra igång, säger Atladottir när Resumé ringer upp.

Hur skulle den här tv-showen se ut?
– Det är fortfarande i behandlingsläge så jag kan verkligen inte berätta om något.

Atladottir och Bjurwald-podden startade i februari 2015 och är ett samarbete mellan deras arbetsplatser Medievärlden och Politism. De båda utsågs i september till Årets MediaAmazon. Podden sänds via Acast.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.